sengitbalikgelsin 

kapat
  1. yeni bir yazar sanırım,hoşgeldi sefa getirdi,formata uygun şukela hak eden entry'ler bekliyoruz kendisinden.
    #478282 (karanlikta, 30.07.2006 22:22)
  2. hoş rumuz sahibi, çalışkan yazardır.
    üçüncü nesildir.
    #490963 (yasakani, 03.08.2006 01:18)
  3. (bkz: sözlüğe alışamamak)
    #496970 (dogancan, 04.08.2006 16:36)
  4. gördüğüm kadarıyla şu an için bircok yazarın antipatisini kazanması dolasıyla sözlüğe girer girmez suni gündem yaratma çabası, ayar vermek, anlık popularite vs. uğruna kendisini harcamamasını tavsiye ettiğim yazar*.

salca'nın bana ilk zamanlar dediği bir söz geldi aklıma ki o söz baya bi' işime yaramıştı.

(bkz: dün boktun bügün koktun)
    #496989 (6.4.r.1.$.h, 04.08.2006 16:44)
  5. Ustune gereksiz yere gidilen,zararsiz,sakin ve cok zeki elektronik muhendisi.
    Nickini olympos'da denize her girdigine bacagını ısıran serefsiz bir kaya balıgından alır..Arkadasları geyik esnasında " sen git balık gelsin,o bile daha serefli,daha haysiyetli" dedikleri icin bu nicki seçmiştir.
    #497110 (goksunv, 04.08.2006 17:16)

© 2008 - uludağ sözlük

sengitbalikgelsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sengitbalikgelsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sengitbalikgelsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mr bean » oldukten sonra yasayanlarin hayatini mahvetmek » evlenmeyi dusundugumden yakinlastim » disko partizani » calgon reklamlari » 4 dakika uyarisi » where is my mind » 4 minute warning » nissan primera » salonun misafir gelince acilmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci