sene 2006 o zaman dikkat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaman a sovuyorum dikkat cekiyorum
  2. zaman makinesi alirken dikkat edilmesi gerekenler
  3. besiktas in on sene cefa bir sene sefa laneti
  4. sene gecen sene
  5. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  6. dikkat ederken dikkat edilmesi gereken hususlar
  7. dikkat ederken dikkat edilmesi gerekenler
  8. dikkat dikkat moderatorunuz konusuyor
  9. huzun zaman zaman deli dalgalarla gelir
  10. kral ne zaman uyanirsa gun o zaman baslar

© 2008 - uludağ sözlük

sene 2006 o zaman dikkat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sene 2006 o zaman dikkat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sene 2006 o zaman dikkat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » kim nerede » t bag » frikigin cift vurusa donusmesi » aslan » ask kahreder » ozgur tutsak » yaran nickler » seriatci basketbolcu » peygamber sabri gerektiren meslekler » ucuncu dunya savasi guncesi » 22 kisiyle online olmak » rahmetli ozal i unutamamak » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matrixxx » pilot » misssunshine » bunyamin ayasi turbesi » bilgi yonetimi onlisans programi » suudi arabistan » jan devrim » nouriel roubini » yaran diyaloglar » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » ntv spor » ben ask oldugumu aglarim » tersten yazmak » maden muhendisi