senden sonra pic oldum ben sevgilim 

kapat
  1. aşk üzerine yazılabilecek en güzel kitap isimlerinsen birisi olabilir. önemli olan tdk'dan izin alabilmektir.
    izin alınıp da yazıldığında ve sevgilinin eline geçtiğinde ise tam bir sert tokat etkisi yaratır. türkçe'nin tersiyle atılmış bir tokat.
    #1247682 (sid, 02.02.2007 16:16)
  2. çok yalnız kaldıgını anlatmak isteyen kişi cümlesi türkcemizde pic gibi kalmak deyiminden * esinlenilmiş olunabilir. *
    #3247197 (şenlik, 08.04.2008 22:09)
  3. bahadır baruterin söyleyebilecegi cümlelerden biridir. *
    #3251931 (eritrol, 10.04.2008 00:07)
  4. (bkz: senden sonra cip aldım ben sevgilim)
    #3251938 (light beam, 10.04.2008 00:10)
  5. piç olmayı bir bok sanan serseri özentisi yurdum gencliği mantalitesi.
    #3251948 (eko le pew, 10.04.2008 00:13)
  6. "hayatımı .iktin bundan sonra o eski efendi safcan olmayacak" demenin başka bir yoludur.
    #3251973 (örümcekkafalı, 10.04.2008 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

senden sonra pic oldum ben sevgilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senden sonra pic oldum ben sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senden sonra pic oldum ben sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adnan senses » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » atm den makbuz isteyen anarsist genc » bloodsucker » ilk hava gemisi » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » suzinak » football » salma hayek » recep ivedik 2 » dp perfumum » borg el arab stadium » egyptian premier league » babanin ensesine saplak atmak » faati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matrixxx » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » amin oglu behcet » ernesto che guevara » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » nane limon » bozulan uyku duzeni » sevgilinin hasta olmasi » atsizcilar com » rafineri » komando egitimi almis baliklar » aseksueller mi dover escinseller mi » bugun benim dogum gunum » jiriskop