senden oncekilere ellettim ama vermedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne senden oncesi ne senden sonrasi
  2. akp ye oy vermedim ama akp liyim
  3. chp ye oy vermedim ama akp yi sevmem
  4. ayar vermedim ama
  5. x verdiler vermedim
  6. ben vermedim sen vermedin kim verdi
  7. sana bir buse vermedim diye
  8. recep ivedigi izlemedim akp ye oy vermedim
  9. ne doktorlar ne muhendisler istedi vermedim
  10. sen vermedin ben vermedim peki kim verdi ulan

© 2008 - uludağ sözlük

senden oncekilere ellettim ama vermedim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. senden oncekilere ellettim ama vermedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senden oncekilere ellettim ama vermedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendini araba zanneden cocuk » yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali » patlamis misiri tek tek yemek » sanko holding » overrule » kufur isci sinifinin agzinda cicektir » tesekkur edecekken rica etmek » thunderbird » en komik sozluk yazarlari » kuba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games