senden fazla 

kapat
  1. çok güzel bir buz şarkısı.
    sözleri ;

girmiştin ya kanıma deniz kenarında
    gözlerine baktığımda susmuştun ya
    mavi mavi büyüleyici
    bakarsın ya zaman durduğunda

ellerini tutmuştum
    içime çekip sevmiştim ya
    o an dedim dursun dünya
    seni seviyorum senden fazla

gözlerine baktığımda susmuştun ya
    özlediğin o şehirin
    sokaklarında zaman durduğunda
    sokaklarında zaman durduğunda

ellerini tutmuştum
    içime çekip sevmiştim ya
    o an dedim dursun dünya

ellerini tutmuştum
    içime çekip sevmiştim ya
    o an dedim dursun dünya
    #2774502 (kombinasyon, 01.01.2008 09:10 ~ 09:27)

© 2008 - uludağ sözlük

senden fazla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. senden fazla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senden fazla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» icime islerken farkina varmamisim » 1505 » bana mi caliyor deliren canlar » wherein lies continue » ola toivonen » din degistirmek » sevmez olaydim » bos zamanlarda muzik dinleyip kitap okumak » yuri » halkin hulya avsar sevgisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games