senden caldigim simileylerden bir karisik yaptim ortaya hadi bana eyvallah 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (24 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

senden caldigim simileylerden bir karisik yaptim ortaya hadi bana eyvallah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senden caldigim simileylerden bir karisik yaptim ortaya hadi bana eyvallah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senden caldigim simileylerden bir karisik yaptim ortaya hadi bana eyvallah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hefeweizen » bilgi yonetimi » dolunayisi » ve tanri kadini yaratti » uyumadan once the bards song dinlemek » ask guldurur » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » galatasaray universitesi » ogrenci evi lezzetleri » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » bir gun herkes teletabi olacak » alexandria stadium » varille petrol almak » silmekten asinan burun » konsantre matik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sagopa dan baskasini tanimam abi » ismail saib sencer » dance with me tonight » don t bother me » roll over beethoven » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » iste kuku kuku geldim » agizdan kan gelmesi » bilgi islem » radyo uludag » 105 yasindaki bakire » yaran baslik yonlendirmeleri » kanye west gozlukleri » hatun gelince caldir » coleslaw