senden bir kocum olmaz 

kapat
  1. gulben ergen doğuramasaydı koçuna söyleyecek olduğu cümle.
    koçuna derken bildiğiniz koç değiiillll,
    (bkz: doğum koçu)
    #1234783 (sıçtırtma lamasına, 30.01.2007 23:03)

© 2008 - uludağ sözlük

senden bir kocum olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. senden bir kocum olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu senden bir kocum olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arditi » yavuzhan » polat alemdar » ergenekon » the mamas and the papas » bas peri kulina » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » kitap okumayi marifet saymak » siir kadindir » hayat » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » yaprak dokumu » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » ali ibrahim savas » age of mythology titans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » last fm » umut sarikaya » ask konusturur » barack obama vs john mccain » tkp » beyaz etli prens » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » olasi turk spor gazetesi haberleri » ulu tv icin program onerileri » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » with the beatles » julius aghahowa » jet motoru » satisa cikarilan ulke » football