senden baska yigit kalmadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senden baska yok
  2. senden baska
  3. kimim var ki senden baska
  4. tanimam senden baska
  5. beni senden baska hickimse sevmemis
  6. seni senden baska kimse affedemez
  7. inan ki senden baska kimse yok icimde
  8. bana candan birkez askim diyen mi var senden baska
  9. ne senden oncesi ne senden sonrasi
  10. veresiye vere vere kalmadi kalmadi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vakit gazetesi altili ganyan eki » kaslarini tarayan tip » nacer barazite » iron maiden turkiye ye gelsin kampanyasi » manolo blahnik » yaran basliklar » emin pazarci » tadim reklamlari » akp siyaseti » 20 mayis 2008 » 19 mayis 2008 hornets spurs maci » recep tayyip erdogan » sozlugu kapatmak » yanik saraylar » polise kimlik sormak » ecayip heyvanlara benziyirsen » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » rakibi kucumsemek » birinci red bull flugtag istanbul » ekrem bora » hatirla sevgili senaristinin orgut uyeligi » 208 67 222 222 » bermal » das auto » cengiz aytmatov » ismail yk » leyla gencer » sigarasiz ilk gun » secaat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa