sende bizdensin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen de bizdensin
  2. sende gor
  3. soz sende
  4. ya sende
  5. sende yok gibi
  6. istirabim sende
  7. sorun sende
  8. sende yaram var
  9. kabahat sende
  10. karar sende

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pleasure to kill » delaki » emre asik » music for a nurse » george costanza » ucakta cep telefonu ile konusan insan » sekerpinar » laiklik » foma » icimdeki ates » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » gercegi inciten papagan » derste uyuyan hoca » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala bilmeyen mallar » msn de kelime kelime ileti gondermek » axxis » besiktas tezahuratlari » cennet cehennem » windows defender » meme ucu killi kizlar » karagumruk yanmasin » hatirla sevgili » basliklari alt alta okumak » seovi » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » allah ini seven tutmasin beni » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » duzce guven » burnunu karistirirken olen adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa