send pass 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. send it on
  2. send
  3. send me an angel
  4. send away the tigers
  5. god send death
  6. send me a postcard
  7. send the pain below
  8. please send me someone to love
  9. file send protocol
  10. wanna see my pictures before i send em to facebook

© 2008 - uludağ sözlük

send pass başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. send pass ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu send pass nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocugu surekli korkuyla buyuten ebeveyn » piyasa metalcisi » ismail vilehand » yasini bilmeyen kurt kizi » what i ve become » guillermo perez » beni olaganustu bir insan olarak gormeyiniz » turkiye islam devriminin esiginde » suskunlar » zaman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games