sen zevkine bak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zevkine varmak
  2. senin zevkine guveniyorum
  3. kanallarin mac izleme zevkine etkisi
  4. banka soyup trende zevkine ates etmek
  5. herkesi muzik zevkine uydurmaya calisan kisi

© 2008 - uludağ sözlük

sen zevkine bak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen zevkine bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen zevkine bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taylan sigirci » kor haline gelmek » x dogumlu olmak » serkan gedik » alp ustungor » teknosa » taramali yaz 3990 a gonder » felsefenin tesellesi » kibir » serefsizlik » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » seriatci basketbolcu » kalbim yok » fake you » bir gun herkes teletabi olacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » adim adim kiz tavlama » adam smith » cikin sikin birbirinize » dugunde candy shop calmak » kendine gomulmek » kitap okumayi marifet saymak » lenovo » guney kore » gulen karaman » bir kadini kendine asik etmenin yollari » altta kalanin cani cikti » sozlukten kiz kaldirmak » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » gimenez