sen yaz ben okurum linki 

kapat
  1. bana gece gece 3294234782834297483297423984723987428394723947242398742'nin aslında uc septendesilyon iki yuz doksan dort sexdesilyon iki yuz otuz dort kendesilyon yedi yuz seksen iki kattuordesilyon sekiz yuz otuz dort tredesilyon iki yuz doksan yedi dodesilyon dort yuz seksen uc undesilyon iki yuz doksan yedi desilyon dort yuz yirmi uc nonilyon dokuz yuz seksen dort oktilyon yedi yuz yirmi uc septilyon dokuz yuz seksen yedi seksilyon dort yuz yirmi sekiz kentilyon uc yuz doksan dort katrilyon yedi yuz yirmi uc trilyon dokuz yuz kirk yedi milyar iki yuz kirk iki milyon uc yuz doksan sekiz bin yedi yuz kirk iki oldugunu öğreten hede.

ama kafama takılan sorulara kim cevap verecek.
    sorular:
    1- septendesilyon nedir? ne işe yarar?
    2- sexdesilyon nedir? ne işe yarar?bu sayıdan daha sapık bir sayı var mıdır? andthecitydesilasyon sayısı tam olarak neye tekabul etmektedir?
    3- kendesilyon'nedir? ne işe yarar?
    4- kattuordesilyon tredesilyon oktilyon ve diğerleri ne lan? ne lan bunlar? ne olm ne????

kafayı yiyecem sayın okurlar , yazarlar... allah rızası için birisi bu soruları cevaplasındır.. oeh ve yine oehdir..
    #602502 (aby, 03.09.2006 03:08 ~ 03:18)
  2. 125478545123659875541256621478996632145789654478996544
    yazınca son derece kendinden emin ve havalı bir edayla;
    yuz yirmi bes sexdesilyon dort yuz yetmis sekiz kendesilyon bes yuz kirk bes kattuordesilyon yuz yirmi uc tredesilyon alti yuz elli dokuz dodesilyon sekiz yuz yetmis bes undesilyon bes yuz kirk bir desilyon iki yuz elli alti nonilyon alti yuz yirmi bir oktilyon dort yuz yetmis sekiz septilyon dokuz yuz doksan alti seksilyon alti yuz otuz iki kentilyon yuz kirk bes katrilyon yedi yuz seksen dokuz trilyon alti yuz elli dort milyar dort yuz yetmis sekiz milyon dokuz yuz doksan alti bin bes yuz kirk dort
    yazan,
    fakat "onun kuvveti" seçeneğini tıklayınca birden bire yavaşlayıp ardından sayfa goruntulenemiyor iletisi vererek işin içinden sıyrılmaya çalışan vıdı...
    yer miyim ulan ben bunları?
    türküm ben türrrrkkkk...
    heheeeyyyyy...
    (bkz: daima bokunu çıkartmayı seven türk insanı)
    (bkz: adamlar bulmuş sana ne)
    #602520 (sıçtırtma lamasına, 03.09.2006 03:15 ~ 03:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sen yaz ben okurum linki başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen yaz ben okurum linki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen yaz ben okurum linki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksana miankova » rauf volkan ekinci » anton golotsutskov » dassakli olmak » dunyanin en mutevazi adami » siren » buvaysa saytiev » ahti » oss sorularinin arasina reklam almak » servet r carlos ve delgado lu lig tv reklamlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games