sen ve ben hepsi bu 

kapat
  1. o kadar duygunun arasından bir tanesini seçip yapıştıramadığın bazı durumlar vardır. yaşamanın amacını gerçekten anlamlı bir hale getiren kişidir aslında o ama bir türlü aşk diyemezsin. çünkü herkes aşıktır, herkes seviyordur, herkes tutkundur. ama ona karşı hissettiklerin sadece bunlar değildir. bu yüzden duygulardan sıyrılıp ona ne kadar "şey" olduğunu düşünüp durursun. aklına gelen hiçbir şey olmasa bile aklından çıkmayan her şey seni ona yazar. o ise sana ait olduğunu söyler ve sen çoktan onun olmuşsundur. yeryüzünde ne varsa anlam taşımaz ondan başka. varsa yoksa o'dur asıl olan. kendini adamışlığın ile başka hiçbir şeyi ona layık görmezsin kendinden başka. ve işte hayat kalın çizgilerle altı çizilmiş olarak anlam bulur senin gözlerinin önünde; sen ve ben hepsi bu!
    #2683687 (massattack, 10.12.2007 17:44)

© 2008 - uludağ sözlük

sen ve ben hepsi bu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen ve ben hepsi bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen ve ben hepsi bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asik olmaktan nefret etmek » emanuela de paula » 1 eylul 2008 besiktas konyaspor maci » ytl den tl ye gecise 4 ay kalmasi » benjcev » daniel miguel alves gomes » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » ece erken » avea li ol sen de gul » cok kadin hic kadindir oglum yalnizliktir sonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games