sen varsin 

kapat
  1. mor ve otesi tarafından da yorumlanmış bir ortacgil şarkısı.
    #432434 (vernon sullivan, 16.07.2006 21:55)
  2. Kendini Yalnız kalmış hisseden bir kişinin, dostu tarafından sorulan (gbkz: yalnızmısın)? sorusuna yanıt olarak verilebilecek, dostun grurunu okşayan söz öbeğidir. yalnız olmak allaha mahsus cümlesinden yola çıkıldığında her bireyin "sen varsın" diyebileceği bir dostunun olması gerekli bir durumdur.

(bkz: Dost)
    #1071461 (la bi dur la, 28.12.2006 19:40)
  3. Sen Varsın
    Ne yürüdüğüm yol aynı,
    Ne gezdiğim yerler,
    Ne sevdiğim kişiler,
    Ne de başka şeyler
    Herşey bambaşka artık.
    Nedeni nedir bilmem?
    Sorsam bile her akşam yatmadan önce,
    Cevap hep aynı oluyor
    Eski günlerimi özler oldum
    Sadece sen varsın şimdiden...

*
    #1093676 (gonulcelen, 02.01.2007 12:42)
  4. (bkz: ben varım)
    #1364954 (zargana, 02.03.2007 12:35)

© 2008 - uludağ sözlük

sen varsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen varsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen varsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bugun dogan cocuklara isim onerileri » cest » passiflora » vatan yahut silistre » entryde sopcast linkleri vermek » insallah » wicked garden » pvc » selin aktan » bir seyin kafaya dank etmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci