sen ukte yap ben doldurayim 

kapat
  1. pusuya yatarak ukte bekleyen yazar repliği. sen doldur ben iceyim felsefesiyle ukte bekler. ve de açtığı başlık sayısını artırır.
    #127944 (palta, 23.03.2006 22:31)
  2. sözlükte birbiriyle paslaşan iki sevgilinin yaran cümlesi.

-aşkım sen salatayı yap ben sofrayı kurayım
    -tamam canım ukte veriyorum sen de bi ara onu doldur.
    #1859711 (cernonil, 03.07.2007 22:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sen ukte yap ben doldurayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen ukte yap ben doldurayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen ukte yap ben doldurayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazim hikmet memleket » magnifique » masumiyet muzesi » besiktas a teknik direktor onerileri » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » sirince » gripin » yom kippur » facebook » fenerbahce huzurevi » buse kilickaya » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » raul gonzalez blanco » halka tatlisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yerli erotik dizi ismi onerileri » ucuz milliyetcilik » sol frame in mahkemeye donmesi » yilmaz ozdil » siklopentanoperhidrofenantren » ryan o reily » endise » children of women » replica » 2008 nobel fizik odulu » taha ozer » ac gitsin » sozluk yazarlarindan aforizmalar » zargana » lethe