sen soyle 

kapat
  1. konuşurken o anda aklımıza gelmeyen kelimelerin yerine sıkıştırıverdiğimiz laf öbeği.

+ya bişey vardı zıplıyodu sen söyle..
    -kanguru.
    +hah kanguru, bravo.
    #3561167 (karin, 20.06.2008 11:48)
  2. - lan bu maaş benim bişime yetmio be! zam isteyelim
    * hakkaten lan bana da yetmiyo
    - iyi hadi git söyle patrona durumu
    * olur mu olum! sen başlattın git bakim. sen söyle
    -*-*-*-*-*-*-*-*-* sen söyle....*
    #3561345 (freelance, 20.06.2008 12:25)
  3. (bkz: your turn)
    #3561461 (emrah potter, 20.06.2008 12:55)

© 2008 - uludağ sözlük

sen soyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen soyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen soyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oyla beni oyla beni oyla beni » ufak hayallere sahip olmak » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » turkiye de biranin cok pahali olmasi » requiem for a dream » yaprak dokumu » ridvan dilmen » it s too late » fifa 09 daki genc yetenekler » kemal was gay » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » ogretmenlerin seminer calismalari » faik » kronik kuzu » ask guldurur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkam » olmeden once izlenecek filmler » ogrenci evi lezzetleri » balans ve manevra » coleslaw » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » ergenekon iddianamesi » cakma yahudi » niccolo paganini » olu evinde seks partisi » oguzhan ozyakup » damat hobbit pasa » pes 2009 » imhotep » desifreolmusdisiuuser