sen soyle hayat 

kapat
  1. ferhat gocerin cok sevdim ikimizi adlı albumunun 7. parçasıdır.
    #3377100 (yuxektopuk, 09.05.2008 22:20)
  2. su gibi akıp gitti yıllarım
    aşkı ararken bitti bütün yollarım
    bomboş kaldı zamanla avuçlarım
    ben hep bekledim hiç giden olmadım

hazırım kendimden geçmeye
    aşk isterse
    kelebek ömrü kadar kısa sürse
    dönemem artık senin olduğun şehre
    kanıyor mazim içimde öylece

görmeden duymadan mümkün mü yaşamak
    ellerim dokunmadan
    aşk yalan mı gerçek mi sen söyle hayat
    #3383400 (dawsonleery, 11.05.2008 14:19)
  3. albümü dinleyince hemen dikkat çeken parçaların başını çeken parça. sezen aksu nun parmağının bir şekilde olduğunu düşündüren parçadır da ayrıca.
    #3425761 (sekerpinar, 21.05.2008 08:55)
  4. ferhat göçerin en slowlarından biridir.

sabahlara kadar dinlenesidir.
    #3477065 (kirmizi_pazen, 01.06.2008 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

sen soyle hayat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen soyle hayat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen soyle hayat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universite ogrencilerine sorulan kil sorular » umumi tuvalet kapilarinin altindaki aciklik » ask hikayesi » calgon reklamlari » volvo » sebastian emiliano xavier » tuncay guney » karizmatik cocuk diyaloglari » david trezeguet » 22 temmuz 2007 secimlerinin gosterdikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci