sen salaksan ben ne yapayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne yapayim
  2. ben mi yapayim
  3. sana bir c yapayim mi
  4. daha ne yapayim
  5. ben boyleyim ne yapayim
  6. kendi istedi ben ne yapayim
  7. gaz yapayim derken goz cikarmak
  8. hosuma gidiyor ne yapayim
  9. is yapayim derken cis yapmak
  10. gel seni ev sahibi yapayim

© 2008 - uludağ sözlük

sen salaksan ben ne yapayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen salaksan ben ne yapayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen salaksan ben ne yapayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pazar gunu » turk telekom un baba temali reklam filmi » levent candas » summer s gone » star wars » naif » kurt soykirimi » huffas » white dove » bukart a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games