sen sagol e mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sagol diyene sen de sagol diye karsilik veren kisi
  2. sagol
  3. canim sagol
  4. gec oldu ama sagol
  5. yine de sagol
  6. hey tostcu sagol
  7. sagol varol
  8. aliyorum ayarini sagol
  9. evlenilen kisiye paylasimin icin sagol demek

© 2008 - uludağ sözlük

sen sagol e mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen sagol e mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen sagol e mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» euroleague fantasy » knut » calisinca oluyor » roshan » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » fasistcan » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » sokak kedileri » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » thunder ekmegi » biz daha olmedik ulan » umbertobaggio bizi diskoya gotur » ankaragucluler saraba dustuler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » uludagsozluk alayi » fethiye » ucuncu dunya ulkeleri » meltem taskiran » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » trabzonspor » marmaris » ahiret » aldatilmak » zengin insanlarin duyarsiz olusu » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » houston » idgami misleyn » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma