sen onu kulahima anlat 

kapat
  1. "soylediklerine inanmiyorum, kolpalama lan" anlaminda cumle.
    (tatasoy, 12.07.2006 04:12)
  2. 'söyledıklerını dınlemıyorum,dınlemedım,dinlemeyeceğim'demenın bıraz anaane stili dile getirilmesidir.çok uzun yıllardan beri kullanılagelmekte olduundan zaman aşımına uğramış fakat inadına halen çeşitli kesimlerce kulllanılan deyimgillerden bir sözcük öbeğidir.
    (sne, 12.07.2006 17:12)
  3. (bkz: sen onu bi geç de)
    (bkz: he içinde içinde)

gibi versiyonları da olan cümle.
    (fth, 12.07.2006 17:13)
  4. -hayriye seni seviyom lan
    +heee bende inandım sen onu benim külahıma anlat..
    -yalan mı söylicem lan..çaaaattt
    (pencaplı yesil panter, 12.07.2006 17:20)
  5. (bkz: Ben şuan meşgulüm sen onu külahıma anlat)
    (La Psychopathe, 24.12.2006 00:58)
  6. argo versiyonlarında külah yerine başka sözcükler kullanılan söz.
    (scorpoison, 24.12.2006 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ardanuc un tarihi eserleri » yukari hinzeverek camii » ne me quitte pas » kocamustafapasa » canyon defence » ay » citlembik » spyware terminator » yalnizlik » yaran facebook gruplari » ters kose » en cok yalnizlik usutur » zorla yurutulen iliski » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » tayfa » iskenceci » lock » aile butcesi » yaran msn nickleri » isirgan otu » ofsayt kamerasi » the day as burzum killed mayhem » cep sarji sutyen » facebook » kutsal degerlere hakaret » tickle me elmo » mehmet cagcag » yaran msn iletileri » ayrilmak istedigi sevgilisinden kopamayan erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa