sen once bacaklarini kapa 

kapat
  1. ercan saatcinin star avı programında deniz sekiye sarf ettiği komik cümle.

deniz seki ercanı seyirciye oynamak ile suçlayınca; ercan denize aynen bu cümleyi söylemiştir.
    #206003 (zero95, 28.04.2006 22:51 ~ 22:52)
  2. kıro bır adamdan beklenebılır bır cumledır. fakat ercan saatçiye yakışmış mıdır bılınmemektedır.
    #206016 (sadakatsiz, 28.04.2006 22:55)
  3. seyircilerin arkada pis pis sırıtıp alkışlamasına ve deniz seki'nin uzun uzun "aaaa" lamasına neden olan cümledir.ayrıca deniz seki "senin de dünyalar güzeli bir karın var..." diyerek oalyı tamamen başka boyutlara çekmiştir.
    #207079 (arrzu, 02.05.2006 19:15)
  4. seviyesiz yurdumun, seviyesiz televizyonunun, seviyesiz programına yakışır seviyedeki seviyesiz tartışma sırasında çıkan popo kaynaklı laftır. ha bu kadar seviyesizse, sen nerden biliyorsun diyeceksiniz. seviyesiz kanalın haberleri de seviyesiz olduğundan oradan öğrendim. dünyadan bi haber olmaktansa az dozda seviyesizlik almayı tercih ediyorum...
    *
    #207126 (karga, 02.05.2006 19:36)
  5. deniz seki'ye yapılabilecek en büyük hakaretlerden birisi.
    #1600350 (arabaciarabayatasget, 02.05.2007 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

sen once bacaklarini kapa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen once bacaklarini kapa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen once bacaklarini kapa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» love us or hate us » sevgilinin karsisina ciplak cikilan ilk an » elena korikova » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » papagan » bisiklet » en ilginc evlenme teklifleri » gercek aska inanan insanlar » is yerinde uyumak » phoibos apollon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci