sen neymissin be nurettin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen neymissin
  2. sen neymissin be abi
  3. sen neymissin samsun216
  4. nurettin sen
  5. nurettin erk
  6. nurettin bay
  7. nurettin guz
  8. nurettin
  9. nurettin zafer
  10. nurettin yamankaradeniz

© 2008 - uludağ sözlük

sen neymissin be nurettin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen neymissin be nurettin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen neymissin be nurettin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » fc oranges » altinci nesil yazarlar » desifreolmusdisiuuser » nickimicinotuzharfgerekiyormus » bir joker olarak ergenekon » yaran baslik yonlendirmeleri » acemisinden ankara notlari » ceyhanli koyu antik kenti » beni birakip nerelere gidersin mysql server » aciz olmak » kardese yapilan iskenceler » her turlu tip alaninda uzman anne » 105 yasindaki bakire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karl marx ve friedrich engels » tanrinin yoklugu » beirut » mesnevi » tetikci » kuresellesirken top olmak » annelerle girilen komik diyaloglar » futsal » erkek delisi » yandaki okul servisi » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » cambridge city fc » secretcode » kimse yazmazsa ben yazarim » kaybetmek esraridir olmanin