sen neymissin be abi 

kapat
  1. mfo nün peki peki anladikşarkısının sen neymissin be abiaaaaaa aaaaa şeklinde devam eden bölümü...
    (white pages, 06.09.2006 10:35)
  2. (bkz: peki peki anladık)
    (white pages, 06.09.2006 10:35)
  3. kendini fazla öven, veya hak etmediği halde algı dünyasının genişliği ancak beyin ebatları kadar olan insanlarca göklere çıkartılan, hülasa 'abartılmış' * kişiler için söylenen alaycı, bazen de alık cümle.
    (cryptic, 26.11.2006 05:08 ~ 13:52)
  4. megolaman ve kendini begenmis mahallede ki arkadas, dost , akraba kim olursa olsun...
    mfö grubu tarafindan yillardan beli dilimize takilmis güzel sözdür.
    (bu nick tam yirmi bir harf, 17.07.2007 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zavet » aclik kader olamaz » running up that hill » icimdeki ates » dile dolanan sarkilar » nimes » ac misin tok musun » arkadasinin gotune kompresor basma » thehungersite com » cocuk istismari » zorbey » hasretim sarhos » odtu kutuphanesi » corabi kokutmadan bir hafta giyme lessin van » cv ye uludag sozluk yazari yazmak » new york knicks » pismis kelle » ali ekrem bolayir » serruh kaleli » star wars clone wars » aforizmalar » oryantalizm » cemal safi » suicide bomber » sen miydin » gobekle esnaflik korelasyonu » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » fucka » notlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa