sen nereye ben oraya 

kapat
  1. birbirinden vazgeçemeyenlerin lafı.
    #1044014 (shawnshank, 23.12.2006 17:54)
  2. örnek olarak siyam ikizlerini verebiliriz...
    #1045901 (yagmur prensesi, 23.12.2006 23:03)
  3. --spoiler--
    if you wanna leave me can i come too?
    if you wanna leave me gonna go with you?
    if you say "no", i'm still gonna go?
    --spoiler--
    #1776354 (sydera, 16.06.2007 14:16)

© 2008 - uludağ sözlük

sen nereye ben oraya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen nereye ben oraya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen nereye ben oraya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» onune gelene hakaret eden basbakan » alderney » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » yaran msn diyaloglari » milyaket » bikini bolgesini bronzlastirmak » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » yerli teknik direktorlerin yukselisi » yapilan her espriye gulen insan » bon iver » ozgur tutsak » bir kadinin en masum oldugu an » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » nightwalker » kemal was gay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ido dan mesaj gelmesi » pkk nin silah birakip teslim olmasi » ergenekon u sulandirma plani » cevir kazi yanmasin » kapini calan benim » babanin kriz var demesi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » frikigin cift vurusa donusmesi » erkek delisi » murad kucuk » migfer » 25 yas sendromu » zulfu livaneli » yagmur » cd eldense