sen mutlu ol 

kapat
  1. sözü ve müziği tahir dökme'ye ait şarkı...

Nasıl bir kalp bıraktın
    Bilir misin ardında
    Bilir misin kırılan
    Kalpler düzelmez asla

Dönüp de hiç baktın mı
    Merak edip arkana
    Eden bulur güzelim
    Kalır sanma yanına

Bir gün olsun gülmesem
    Hep ağlasam da olur
    Karanlığın içinde
    Yalnız kalsam ne olur

inim inim inlesem
    Acı çeksem de olur
    Benim için farketmez
    Sen mutlu ol ne olur

Geçmişteki günleri
    Bir an olsun hatırla
    Yırtmadıysan resmimi
    Ona bakıp da ağla

Mutlu günlerimizi
    Sen vaad etmiştin bana
    Eden bulur güzelim
    Kalır sanma yanına
    (ferrole, 01.03.2006 16:14)
  2. ajda pekkan'ın 1981 yılında piyasaya sürdüğü aynı adlı albümde yer alan şarkı...
    1990 ylında; unutulmayanlar adlı albümde tekrar yer vermiştir bu şarkıya...
    sözleri ve müziği arabesk olmasına karşın, ajda pekkan'ın avrupai seiyle değişik bir kılığa bürünen delişmen şarkı...
    (ferrole, 01.03.2006 16:16 ~ 16:18)
  3. (bkz: bitmis askin ardindan dinlenecek sarkilar)
    (bkz: asmis sarkilar)
    (bkz: 100 defa arka arkaya dinlenebilecek sarkilar)
    (bkz: eski sevgiliye sarkilar)
    (ferrole, 01.03.2006 16:20)
  4. ajda pekkan'ın ,80 sonrası albümlerinden, '81 tarihli albümü ve albüme ismini veren şarkı.

albümde yeralan şarkılar;

01 sen mutlu ol
    02 felek
    03 affetmem asla seni
    04 mihrabim diyerek
    05 dertliyim arkadas
    06 bir garip yolcuyum
    07 omur boyu
    08 gercek ve dus
    09 bir gun
    10 sonbahar ruzgârlari

özellikle sen mutlu ol, felek, affetmem asla seni, mihrabim diyerek, bir garip yolcuyum, dertliyim arkadas şarkıları çok sevilen ve bilinen şarkılardandır halihazırda.
    (leggare, 15.12.2006 00:06)
  5. son kısımda "yeter" kelimesi ile buluştuğunda, izafe ettiği hisli hitap, hassas karşı birey üzerinde ajitasyonun vuku bulması suretiyle duygu sömürüsüne sebep olan 3 kelam.
    (malulsuur, 15.12.2006 22:10)
  6. demet akalın'ın bir şarkısı.

sen mutlu ol

yüreğim perişan
    kanıyor gözyaşlarım

dinmiyor içimde
    sonbahar ayazları

vuruyor canevimden
    geçmişin günahları

sabahlar olmuyor
    kahretsin yalnızım

bırak beni bırak öleyim
    sen mutlu ol ben giderim
    unut beni gözbebeğim
    unut beni unut kaderim
    (larker, 17.12.2006 16:42)
  7. nilüfer ve ajda pekkan'ın , çokta güzel seslendirdiği, çok hoş şarkı.

..yırtmadısan resmimi, ona bakıpta ağla...
    (maksat muhabbet, 06.01.2007 15:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mor ve otesi » 1935 » izmir » alaca » kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton » a bout de souffle » desecration » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » tutsikimiyancek » basliklari alt alta okumak » havuc yagi » the piano tribute to iron maiden » gitmek » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » paranin satin alamadiklari » ntv spor » hop osurup hop kalkmak » hasretim sarhos » sorma » carlo emilio gadda » hayattan zevk alamamak » karanligin lideri » in der strafkolonie » iskenceci » askin bittigi an » emre tilev » cappie pondexter » petri lindroos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa