sen mi buyuksun hayir ben buyugum ben yasar usta 

kapat
  1. bizim aile filmindeki etkileyici munir ozkul repliği...
    (bkz: yaşar usta)

http://www.youtube.com/watch?v=ZUkXwPKjYnI +
    #2809147 (crying clown, 08.01.2008 19:40 ~ 20:30)
  2. izlerken 'allahına kurban yaşar ustaaaaaa' diye bağırtan sahne.
    #2809162 (nikim yok benim, 08.01.2008 19:42)

© 2008 - uludağ sözlük

sen mi buyuksun hayir ben buyugum ben yasar usta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen mi buyuksun hayir ben buyugum ben yasar usta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen mi buyuksun hayir ben buyugum ben yasar usta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paramparca » luksemburg » thich quang duc » bekaret » google » super mario bolum sonu bayragi » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » vanity is definitely my favourite sin » kavusamazsin orospu olur » karti bankamatige kaptirmak » cesedin bogazina corap baglamak » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » mezzanine » araba arkasi yazilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gossip girl » fuck buddy » iran » bir kadini kendine asik etmenin yollari » 24 yasinda ergenlige girmek » uludag sozluk » ask birlestirir » hama » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » matrixxx » micky green » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » tkp