sen kusmezsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. se
  2. se agapo
  3. se brosser
  4. se coucher
  5. se demander
  6. se depecher
  7. se detendre
  8. se doucher
  9. se jie
  10. se laver

© 2008 - uludağ sözlük

sen kusmezsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen kusmezsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen kusmezsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a fine romance » sozumona » vstol » beni susarken bolme » sen yoksun diye » harry kewell » ufak hayallere sahip olmak » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » la kayyume illahu » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » janos eckmann » alternatif prezervatif reklam sloganlari » i wanna be your man » babanin ensesine saplak atmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » radyo sol » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » 12 01 2007 » yuck fou » sacriter » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » ask hukmeder » bir kadini kendine asik etmenin yollari » sevgilinin aramamasi » ask korkutur » yaran cep telefonu mesajlari » ask ucurur » kizilmaske » neden hala