sen kaybedersin 

kapat
  1. süper bir trip ve avuntu sözü. teklifiniz kabul edilmediğinde söyler, hem rezil olmaktan kurtulur hem de karşı tarafı ezme yolunda bir adım atmış olursunuz. olmasanız da en azından kendinizi rahatlatırsınız.

konu: çıkma teklifi
    kahraman: sosyallikten nasiplenmemiş bir arkadaş
    hedef: kız
    gaz veren: puştlar

hedef mahalleden çıkmak üzereyken, gaz verenler kahramanımıza mutlaka gidip konuşması gerektiğini aşılıyor.

- olum konuşamam ya hayır derse!!???
    - ya ne hayırı! hayır diye bir şey yok. baktın mırın kırın ediyor; ''sen kaybedersin'' de, at tribini.

kahramanımız gazın etkisiyle güzel kızımızın yanına gider. yaklaşık 2 dakika sonra yanımıza gelir. arkadaşlar neler konuştuklarını merak etmiştir tabii.

- ee ne oldu? ne dedin? ne konuştunuz?
    - ya, ''iki dakika konuşabilir miyiz'' dedim
    - ee o ne dedi?
    - ''ne konuda konuşucaz'' dedi
    - sen ne dedin?
    - ''hoşlanma konusunda'' dedim
    - puahaha
    - ne gülüyon ibne
    - ahaah o ne dedi sonra?
    - ''şimdi eczaneye gidiyorum dönüşte konuşuruz'' dedi
    - voaov sen ne dedin?
    - ''gidersen git, sen kaybedersin'' dedim.
    -!!!?!?!? hasittirr salaaak...
    #1704471 (pokezat, 30.05.2007 15:58)
  2. kendini kandırma şeklidir. ilişki bitmiştir ve iyi bir tarafı yoktur bununla başa çıkmak için o kaybetti diye düşünülmeye çalışılır.
    #1704479 (kursunkalem, 30.05.2007 16:01)
  3. söylenen kişi üzerinde hiçbir etkisi olmayan, söyleyen kişinin ego tatmininden başka faydası olmayan cümle.
    #1704480 (bigudi, 30.05.2007 16:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sen kaybedersin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen kaybedersin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen kaybedersin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michelin » milan baros un fasist olusu » lions in a cage » kurt » zencilerin sozlukte yazar olmasi » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » t bag » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » kim en yakinindakini taniyabilir ki » ozlemek » sevgilinin eski sevgilisi » uzak » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » abdullah gul e yuh demek » serbest » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderator olma teklifini reddetmek » son sigarayi cop kutusuna atmak » deja vu » bos daglari bombalamak » usgs » evire cevire dovmek » spam sozluk yazarlari » imkb » dusunce baloncusu » mehmet kurdoglu » basliklari yanlis okumak » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » askerlik » yarim yarim yarilmak » tuna kiremitci band