sen kalk ordan 

kapat
  1. sınav başlamadan önce yerleri değiştiren öğretmen repliğidir. sınav öncesi sıraya yazılan bütün kopyaların ziyan olmasına sebebiyet verir.
    #1800422 (tifosi, 21.06.2007 15:32)
  2. ilköğretim sınıflarında çok fazla duyulan emir cümlesi.
    #1800440 (eagle is free, 21.06.2007 15:34)

© 2008 - uludağ sözlük

sen kalk ordan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen kalk ordan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen kalk ordan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mahir cayan » cool kelimesinin turkce deki tam karsiligi » www » lens cikarmak » kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » xabi alonso » korku filmlerinde ip atlayan kucuk salak kiz » basligimtrak » omer asik » seyh galib a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci