sen kadavra gordun mu 

kapat
  1. tıp fuckültesi öğrencilerine sorulan, artık gına getiren soru.

+sen hiç kadavra gördün mü?
    -sayende inşallah, kaçma dur!
    #2621698 (chirurgus, 23.11.2007 16:44)
  2. kadavra gormeyip merak edenlerin sorusudur. tipki "yavrum kolum agriyor bir baksana" cumlesi gibidir.
    dis hekimligi ogrencisine ise benzer bir soru gelir:

- neden kadavra goruyorsunuz?

adama nasil aciklanir bilmem ama dis hekimini sadece "disci" olarak gorenlere ne soylersen soyle anlamayacagindan eminim.
    #2621709 (fabala, 23.11.2007 16:46)
  3. - sen kadavra gordun mu?
    - yavrucum ben morgcuyum sen beni baskasiyla karistirdin herhalde.
    - pardon ben sizi dümbelekci hayri ile karistirdim.
    - hangi dümbelekci hayri yahu?
    - cankurtaranli dümbelekci hayri.
    - işte ben onu diyorum, onu dun bizim morga getirdiler kafasina piyano düstüğünden merhumlar safina karişmiş.
    - allah taksiratini affetsin.
    - amin.
    #2621739 (mulayim, 23.11.2007 16:53)
  4. Tıp fakültesi öğrencisi olduğumu söylediğim her yerde bana yöneltilen sorudur.insanlar belki de adından dolayı bir b.k sanıyor kadavra görmeyi halbuki bildiğin ölü insan.Bu soruları soranlara evet cevabını verdiğimde ise yüzündeki şaşkınlık bir kat daha artıyor.Bu durumda ona şu soruyu soruyorum sen hiç cenazeye gittin mi?.
    #2621806 (doktoraslan, 23.11.2007 17:18)

© 2008 - uludağ sözlük

sen kadavra gordun mu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen kadavra gordun mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen kadavra gordun mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1728 » beraber yuruyebilir miyiz » 1699 » caylak olan yazara ozel mesaj atmak » teknosa » online yazarlarda kiz nicklerini secememek » ispanyol pansiyonu » yapilmis en aptalca dalginlik » simon whitfield » ramazan 2008 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games