sen istemedin 

kapat
  1. atilla kaya şarkısı.
    insan sevdiğine mutluluk verir
    Sen bana hep acı ızdırap verdin
    Senle ayrılmakla suçlu değilim
    Benimle olmayı sen istemedin

Bir türlü geçmedin kötü huyunda
    Bıktırdın benide yaptıklarından
    Oysa değermiydi benim canımdan
    Mutlu yaşamayı sen istemedin

Kim bilir ne dertler gelir başına
    Benden başka biri yar olmaz sana
    Şaşıyorum şimdi senin aklına
    Mutlu yaşamayı sen istemedin
    #916478 (darkness nights, 27.11.2006 14:01)
  2. güzel bir efkan sesen parçası. dar kapilar albümünde yer alır.

Değmeyin gönlüme yaralı bir orman oldu
    Çiğ düşen umut goncası çok yoruldu
    Çekilmez olunca acı çile günleri
    Sen istemedin ya güzel olana emek vermeyi
    O gün geri gelsen umutları dersen
    Deniz gibi alsan beni derine
    Yeri göğü sarsan yağmurlarım olsan
    Yitirdiğimiz o güzel günler nerede
    Her sabah bir martı uçar düşüm ertesi
    Bir haber götürür uzağa dönülmez gibi
    Bilinmez olunca kimin neye hasreti
    Sen istemedin ya güzel olana emek vermeyi
    #3563687 (meredith, 20.06.2008 23:38)

© 2008 - uludağ sözlük

sen istemedin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen istemedin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen istemedin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» l manyak » kullenen ask » enderun sevgiler » dunya evi » idrak edememe » su icerken domalan insan » super mario bolum sonu bayragi » hocaya tavir alan ogrenci » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » en iyi ikililer » sevgilinin hasta olmasi » ask kazandirir » gossip girl » etkisiz hale getirmek » jan devrim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izlanda » antares alisveris merkezi » bitlis te bes minare » istinye park » ismail bey hani » vassili zaitsev » 80 lerde cocuk olmak » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » kanyon » esekcilik » tala karinca yumurtasi yagi » istersen hic baslamasin » amigurumi » irkci saman ile irkci musluman savaslari