sen iste 

kapat
  1. 2003 tarihli ajda single'ı. single'da şarkının üç farklı versiyonu bulunuyor.

SEN iSTE (2003)

1. sen iste
    2. sen iste (balad)
    3. sen iste (remix)

Söz: Şehrazat - Müzik: Şehrazat

Gözümün önünden gitmiyorsun sen
    Hiç aklımdan çıkmıyorsun neden
    Baştan sana söylemeliydim
    Arkadaşça yürütemem ben

Baştan beri söyledim olmaz
    Ateşle barut yanyana durmaz

Sen iste herşey çok güzel olur
    Sen iste elbet bir yol bulunur
    Yeter ki iste, hiç de zor olmaz
    Sen işte aşkım akan sular durur
    #960637 (leggare, 06.12.2006 22:55)
  2. şarkının klibi de şöyle; http://www.youtube.com/watch?v=6FBakrP6dgM +
    #1162098 (leggare, 16.01.2007 12:00)
  3. naim dilmener tarafından yılın şarkısı ilan edilmiştir. gözü dönmüş naim dilmener bir ajda şarkısını yılın şarkısı yapacağım diye uğraşmıştır, fakat yazı yazdığı dergi, sezen'i kapak yapmıştır... Sezen'in albümü yılın albümü olmuştur.
    #1387277 (kIran kIrana, 08.03.2007 03:09)

© 2008 - uludağ sözlük

sen iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » iyi muz » tevekkul etmek » 50 karakter » jazzamor » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » kurt » sivil itaatsizlik » topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » dero birlikleri » julius aghahowa » fenerbahce nin sampiyon olabilme ihtimali » ogretmene sigara ikram etmek » jelena jankovic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esat edin » kadin » uludag sozlukteki yesiller » uyku cuvali » mehmet eren » ellen » msn de yazisirken virgul kullanan insan » erik gerets » adamotu » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » ibrahim yattara » bir olcu birimi olarak bir milyon » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » bir deniz feneri vardi ne oldu » bir gecede sigarayi birakmak