sen ispiyoncusun demistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben demistim
  2. eylul de gel demistim
  3. ben sana demistim
  4. sana abi demistim
  5. ben demistim meraklisi insanlar
  6. ben demistim demekten nefret etmek
  7. ben demistim kisalar yakisiyor diye
  8. ben demistim demenin hakli gururu
  9. bitti diyen kim ben sadece git demistim
  10. gidin diyen kim ben sadece bitti demistim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yannick noah » foma » isledigi hayiri herkese duyuran adam » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » annenin izledigi dizileri gercek hayat sanmasi » yarin gorusuruz » 1858 » cimri birinden borc para istemek » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler » ohne dich » binbasi ersever in itiraflari » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » cargill » gta san andreas » polat kafa kes » iyi geceler sozluk » cikolata bagimliligi » gida krizi turkiye icin firsattir » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » firat parlak » apaci » transfer politikasi » fucka » baytar » baby did a bad bad thing » sekiz yasindaki intihar bombacisi » children of bodom » tout va bien a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa