sen insansan ben neyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen insansan ben degilim
  2. sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki
  3. neyim var ki
  4. istanbul da neyim var
  5. mal miyim neyim
  6. sen kralsan ben neyim
  7. bu insansa ben neyim
  8. mayom neyim yok benim
  9. sevimli miyim neyim lan
  10. rahatsiz miyim neyim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fatih sultan tekke » children of bodom » webcamden kendini seyreden insan modeli » anton szandor lavey » so long and thanks for all the fish » biliyorsun » takimin esekligini yapan futbolcular » okey oynamayan dorduncu selim » yaran facebook iletileri » denizz » kayseri duku haci abdullah » lady diana nin esrarengiz olumu » anket degildir » mehmet emin ay » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » ster » a b c d e f hamamlari » mo williams » sozcatar » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » kim feenstra » ninetales » lm egrisi hareketleri » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » recep tayyip erdogan » uludag sozluk bokunu cikarma servisi » devrimci » show tv » most improved player a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa