sen hamilesin zahmet etme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen zahmet etme ben yaparim
  2. bir zahmet
  3. zahmet
  4. zahmet etmek
  5. zahmet ul vefat
  6. zahmet vermek
  7. zahmet ne demek
  8. zahmet olmazsa
  9. zahmet cekmek
  10. ay niye zahmet ettiniz

© 2008 - uludağ sözlük

sen hamilesin zahmet etme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen hamilesin zahmet etme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen hamilesin zahmet etme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuresellesirken top olmak » heroes » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » ask ukte doldurur » ntv spor » palm mute » yaran diyaloglar » cuneyt arkin vs polat alemdar » feridun duzagac » thomen stauch » vanity is definitely my favourite sin » turkiye de biranin cok pahali olmasi » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » 3 telli bass gitar » prezervatif » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk kizlari » istanbul surlari » disturbia » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » en iyi ikililer » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » firindan yeni cikmis pogaca » mahsun kul » 24 yasinda ergenlige girmek » turklere ozgu davranislar » seni beklerim optugun yerde » asansor kullanmayi bilmeyen insan » nazli oksuz