sen hala maymundasin islamdasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen hala belali ben hala sevdali
  2. hala mi lan
  3. hala
  4. may hala
  5. hala ask var mi
  6. bak hala
  7. ben hala buradayim
  8. hala sozluk
  9. hala anlayamadim
  10. hala bitirmediniz mi lan

© 2008 - uludağ sözlük

sen hala maymundasin islamdasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen hala maymundasin islamdasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen hala maymundasin islamdasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » irkci saman ile irkci musluman savaslari » kivikocan » amin oglu behcet » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » the midnight meat train » harry kewell » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » nane limon » dalgaci mahmut » corlu » dudut » kuresellesirken top olmak » ilk hava gemisi » hasan kurtulmus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dunya evi » 10 ekim » ulugay sozluk » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » yaran baslik yonlendirmeleri » onur air » sunnet dugunu » ve altin portakal gidiyor » yutkunmak » nietzsche agladiginda » burkay » general motors » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » avrupa birliginin sozlugu okumasi