sen gorun bana bi ara 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana gorunme de kime gorunursen gorun
  2. siz bir de kapiyi gorun
  3. siz bir de onlarin halini gorun
  4. ne haliniz varsa gorun
  5. finallerde gorun siz beni
  6. forwardlayin ve ne olacak gorun
  7. beni mazur gorun
  8. tabirimi mazur gorun
  9. beni de gorun ne olur
  10. duyun gorun bir seyler yapin

© 2008 - uludağ sözlük

sen gorun bana bi ara başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ben capkin bir kizim » muzeyyen senar » atasi maymun olanin dini islam olamaz » ripple » tiki » koller » antidun » sozluktekileri gruplamak » beyaz kulotlu corap » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » reputasyon » ocalanin soylemi bizim soylemimizdir » bir havalar bir seyler » baska bir yerde uyanmak » a song for our fathers » ahmet yilmazer » sebnem ferah » stephen crane » denize dogru » 21 mayis 2008 turk telekom besiktas ct maci » bizkackisiyiz com dan radikal e dava » spore » kampusweb » robert s coffee » 20 mayis 2008 kylie minogue istanbul konseri » madimak oteli » en buyuk yoksulluk yalnizliktir » helal olsun dedirten entryler » yaran entryler » tekyoldevrim » zilgit » istanbul » gercege uygun » dandin sevimli dev » benjamin whorf » handan inci » hafriyat » arabaciarabayatasget » kaan sezyum » en begenilen yazar nickleri » emekci kadinlar dernegi » hava kure » prisoner » halicioglu askerlik subesi » ucan karafatma » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » zall » uydukent » aramaya inandim lakin var bi pustluk onda » gecer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa