sen gittiginde lal bir meddah oluyorum ben 

kapat

1. gidene söylenebilecek bir cümle. anlar mı ne kadar sevildiğini? ne kadar özlenildiğini? kim bilebilir?

tabi ki de kendisi!

sen gittiğinde lal bir meddaha dönüşüyorum. bedenim ve yüreğim yetmiyor sana olan sevgimi anlatmaya. peki ya gözlerim? onlar? onlar da mı anlatamıyorlar sana olan sevgimi? belki de anlatabiliyorumdur, sen anlamak istemiyorsundur. bunu kim bilebilir?

tabi ki de yine sen!

tüm soruların cevapları sende sevdiğim. tüm sorularımın cevabı sen!
    #2717480 (cennetten kovulan, 19.12.2007 21:51)
  2. gitmek üzere olana söylendiği vakit büyük etki yapar. etkileyici bir söylem.
    #2721457 (ebeda, 20.12.2007 19:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sen gittiginde lal bir meddah oluyorum ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen gittiginde lal bir meddah oluyorum ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen gittiginde lal bir meddah oluyorum ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sen gittiginde lal bir meddah oluyorum ben. Copyrights of the articles are belong to their authors.