sen ey partizan beni de gotur daglariniza 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gogsune yatir beni duslere gotur beni
  2. al beni al gotur beni ormana
  3. beni de gotur
  4. gotur beni
  5. al gotur beni
  6. gotur beni buradan
  7. ya beni de gotur ya sen de gitme
  8. ya beni de gotur ya da gitme
  9. istersen al gotur beni
  10. beyoglu na gotur beni

© 2008 - uludağ sözlük

sen ey partizan beni de gotur daglariniza başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen ey partizan beni de gotur daglariniza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen ey partizan beni de gotur daglariniza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wooden love » fatal leap » kuzgun » hakan yorukoglu » abberline » albert sartre » michael kamen » gul ki sevgilim » romeo and juliet » ulan bu da mi eksi be a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci