sen de mi buraya takiliyorsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nerde takiliyorsun
  2. gel buraya
  3. gel la buraya
  4. gel lan buraya
  5. hemen buraya gel
  6. aha buraya yaziyom
  7. bakan buraya bak
  8. buraya cop doken x tir
  9. lan asker gel buraya
  10. lan bashekim gel buraya

© 2008 - uludağ sözlük

sen de mi buraya takiliyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen de mi buraya takiliyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen de mi buraya takiliyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz feneri » yunanca » fatma aliye » bir sifat olarak kazim » kararti » t bag » no poetry » kucuk kizlari gorup uzulmek » sausozluk » tanimadigin kizi msn e eklemek » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » al sana bir gobek ver bana bir bebek » dengir mir mehmet firat » rusya borsasi » armenian navy band » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » iyilesmeyen yaralar » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » araba arkasi yazilari » giresun ile ordu arasindaki dusmanlik » forest whitaker » sputnik operasyonu » gogus killarini yolmak » ask acitir » agzini cart diye yirtarim » anneme » olmek istememek ama olememek » ogretmenlerin seminer calismalari » jean paul sartre