sen de bunu yedin 

kapat
  1. vizontele'nin efsane repliklerindir. ayakta uyutulmuş bir arkadaşa karşı denecek lafların en başında gelmektedir.

fikri: ne dedi ne nedii?
    yaşar: deli emin tükana geldi. dedi, git dedi, tükandan dedi istedigin dedi takimi al dedi. hani radyodan dolayi kendisine borcumuz vardi ya, ona mahsuben.
    fikri: ona mahsuben!
    yaşar: evet abi.
    fikri: sen de bunu yedin.
    yaşar: evet abi. çay söyleyim mi abi?
    fikri: yok ben söylerim sen içeri geç, içeri geç. la amına goduğuum...

http://www.youtube.com/watch?v=y1jMFmVqNiY +
    #3352700 (aman heri, 03.05.2008 19:52)
  2. soru işareti konulmadan, hatta ve hatta ünleme bile gerek duyulmadan, hem ima yapılabilen hem de soru sorulabilen güçlü bir cümledir.
    #3352796 (ozcartman, 03.05.2008 20:22)

© 2008 - uludağ sözlük

sen de bunu yedin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen de bunu yedin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen de bunu yedin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» molla kaabiz » insanlar » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » olasi turk spor gazetesi haberleri » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » forest whitaker » adnan senses » avasin » prison break » prof dr recep yaman karadeniz » kaltar » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » zulfu livaneli » sonraki blog » you really got a hold on me » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumartesi tum gun calismak » mahser i cumbus » nane limon » global kredi krizinde ergenekon parmagi » cupcake » yuzen balon » pes 2009 » aysun kayaci » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » amigurumi » sevgilinin aramamasi » kullenen ask » kuru mahmut efendi kahvecisi » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » aciz olmak