sen de benim gibi yalnizsin degil mi 

kapat
  1. hatun kişisine söylenen, zaaftan yararlanıp kafese alma taktiklerinden biri.
    #3429227 (notrinova, 21.05.2008 23:38)
  2. ata demirer'in küçük emrah repliği.
    #3429232 (Corpsefire, 21.05.2008 23:40)
  3. - sen de benim gibi yalnizsin degil mi?
    - miyaaauuuuwwww
    #3429293 (crysania, 21.05.2008 23:59)

© 2008 - uludağ sözlük

sen de benim gibi yalnizsin degil mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen de benim gibi yalnizsin degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen de benim gibi yalnizsin degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevisirken birbirinin uzerine mum dokmek » sevisirken birbirinin uzerine bal dokmek » all saints kilisesi » nissan 350z » erke donergecinin darbe parolasi olmasi » irak ta bir hafta tatil odullu yarismalar » aslinda boyle biri yok » 3 kg musluman 4 kg turk 5 kg da patates » incidentally » gta da kazanilan parayi hayat kadinlariyla yemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci