sen de aglarsin 

kapat
  1. huseyin altin şarkısı.
    Ağlama demesi kolay sevgilim
    Sevilmezsen sende ağlarsın
    Hayattan ümidin aşkınsa eğer
    Ömrün bittiğini sende anlarsın

Benim kaderimi yaşamadın ki
    Çaresiz bir aşka bağlanmadın ki
    Vefasız bir kalbe kul olmadın ki
    Başına gelirse sende yanarsın

Hep sevildi sevmek nedir bilmeden
    Aldı gençliğimi yazık demeden
    Birini seversin hiç sevilmeden
    Benim çektiğimi sende anlarsın
    #921938 (darkness nights, 28.11.2006 17:50)

© 2008 - uludağ sözlük

sen de aglarsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen de aglarsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen de aglarsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mufredata uymadan ders vermek » birol guven in lost senaristi olmasi » hicbir sey paylasilmayan birini unutmaya calismak » yay burcu kadini » taye taiwo » daniel day lewis » ana bashak el bahr » tay tay » blood sweat and tears » turban takmayan orospular » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » genelkurmay bu kez hesap versin » esat edin » var misin yok musun » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » askere merhamet vatana ihanet » sisme koltuk » baca » dungeon siege » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » son istasyon » oskanyan a tayyip erdogan ayari » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » yapay zeka » daglar onurumuzdur » mehmet eren » sivil itaatsizlik » kus uzumu midye dolmayi bozar mi sorunsali