sen buralarda harcaniyorsun 

kapat
  1. bir konuda ön plana çıkmış, yeteneklerini sergileyen kişilere söylenen, aşağılamak ya da küçük düşürmek amaçlı söz.
    #233290 (asiti kaçmış kola, 11.05.2006 23:51)
  2. izmit lisesine geldiğimde kendi kendime dediğim şey.
    #233303 (kekistanlihobbit, 11.05.2006 23:54)
  3. genelleme yapmayalım. hatta sen, ben olmasın bile.

vurgu gerçekten bir yaratıcılık ise, kimseyi suçlamadan yakın zaman sol frame takibiyle edebileceğimiz bir kelam bu.

kimine girer, kiminden çıkar...

bak üsluptan, küfürden, bel aşağısı bel yukarısı, siyaset, futbol şu bundan dem vurmuyorum dikkat ettiysen.
    #2307804 (hosaf, 13.09.2007 02:43 ~ 02:44)

© 2008 - uludağ sözlük

sen buralarda harcaniyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen buralarda harcaniyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen buralarda harcaniyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otobuste telefon kapatmak » takimdan petrol cikartarak cozum bulacak degilim » esen » issiz adam » ne zaman adam oluruz » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » azrak » sevgiliye hitap bicimleri » mircea lucescu » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » deja vu » kadrolu protestocu » super guc olmak icin gerekenler » muhlis bey » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cassio de souza soares lincoln » v for vendetta » turk » basliklari alt alta okumak » akim trafosu » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » ankara universitesi » sunburn » kovulduk ey halkim unutma bizi » dungeon siege » cukkaci ahmet hoca » sinasi » leader of the dawn » karakol yeri degil zihniyet degismeli » kitap yazip bastirmamak