sen bensiz ben sensiz 

kapat
  1. gönül yazar da seslendirenler arasındadır.
    #1067574 (july4th, 27.12.2006 23:09)
  2. zaten sen bensizse ben de sensizdir...
    #1067753 (tatlilimon, 27.12.2006 23:42)
  3. türkan şoray'ın aşk mabudesi filminde çokça söylenen şarkının adı. insanın içine nedensiz bir hüzün yerleşmesine sebep olmak gibi yan etkileri vardır.
    #4303776 (bagdagul, 01.12.2008 06:46)
  4. dışarda bir yaz yağmuru,
    yaş sokaklar sensiz bensiz.
    akşam olmuş, ılık rüzgar,
    loş ışıklar sensiz bensiz.

bir masalmış geçen yıllar,
    kaç yaprak var elimizde?
    aşk bir rüyaymış uyandık,
    tadı kaldı dilimizde

ses vermiyor çalgıları,
    tavernalar sensiz bensiz.
    masamızda yabancı var,
    hatıralar sensiz bensiz.

bitsin artık bu hikaye,
    kader çeksin kapımızı.
    kapanmışız kalbimize,
    sen bensiz, ben sensiz.
    #4832774 (crazyhodja, 09.03.2009 19:19)
  5. göksel' in mektubumu buldun mu albümünde yer verip, çok güzel seslendirmiş olduğu nostaljik parça.
    #5267604 (sevgipitircii, 25.05.2009 11:33)
  6. sözleri teoman alpay' a bestesi hikmet münir ebcioğlu' na ait, adını bir türk filmine de vermiş olan nostaljik şarkı. ilk olarak coşkun demir' in söylediği bu şarkıyı zara, deniz seki ve göksel' de okudu.
    #5274570 (hominid, 26.05.2009 15:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sen bensiz ben sensiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen bensiz ben sensiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen bensiz ben sensiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sen bensiz ben sensiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.