sen beni guldurdun maymunlarda seni guldursun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen beni guldurdun cem uzan da seni guldursun
  2. sen beni guldurdun allah ta seni guldursun
  3. sen beni guldurdun allah da seni guldursun
  4. sozluk sen beni guldurdun allah da seni guldursun
  5. allah da seni guldursun
  6. abdullah gul guldursun seni
  7. sen beni guldurdun allah da senin belani versin
  8. ara beni optum seni seni cok ozledim deli gibi
  9. sev beni seveyim seni
  10. seni yasattilar beni vurdular

© 2008 - uludağ sözlük

sen beni guldurdun maymunlarda seni guldursun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen beni guldurdun maymunlarda seni guldursun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen beni guldurdun maymunlarda seni guldursun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilinin hasta olmasi » kuresellesirken top olmak » simone simons » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » linger » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » istanbul evleri » ak akcenin kara gun icin olmasi » heroes » maden muhendisi » pgsg » tikilerin pusi takmasi » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » hepsiburada com » ben hep kendime cikan bir yokustum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » italiano » umut sarikaya tipi mutsuzluk » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » linet » ve insan muzigi yaratti » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » n sync » muzaffer eryilmaz » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » gse » cocuklarla girilen diyaloglar » umit davala » ask guldurur » kitap yazdigi icin hapse atilan insan