sen beni guldurdun allahta seni guldursun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen beni guldurdun cem uzan da seni guldursun
  2. sen beni guldurdun allah da seni guldursun
  3. sen beni guldurdun allah ta seni guldursun
  4. abdullah gul guldursun seni
  5. allah da seni guldursun
  6. sen beni guldurdun allah da senin belani versin
  7. sev beni seveyim seni
  8. ici beni disi seni yakar
  9. seni yasattilar beni vurdular
  10. uzme beni uzerim seni

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sabahleyin uyanildiginda nihat dogan olmus olmak » ingiltere kralicesinin bursa ya gelmesi » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » zonguldak » sevgilinin pembe panjurlu ev hayali kurmasi » mehmet erdem » olumun farkinda olmak » dusunmemek hakkinda dusunmek » sehrekustu » plajda kiz tavlama kilavuzu » yetkin dikinciler » sinan cetin le fenomen » ekip » 06 gel 31 » engin ardic » unknown artist » bir insan olarak yipranmak » torul un tarihi eserleri » ihtiyarlar heyeti » kadin kumandasi » anket degildir » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » semsi yastiman » sevmek » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » erkek adam converse giymez » istanbul aydin universitesi » o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » maurice evans a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa