sen ben 

kapat
  1. bir duman şarkısı.sözleri ise şöledir;

bir adam düşündü durdu
    yüreği kederle doldu
    yanına bir kuş konunca
    düşünü bi an unutmuştu

bilmeden bi aşka düştü
    yeniden sevmem demişti
    yüreği kanatlanınca
    sözünü bi an unutmuştu

sen ben içimde
    cümle alem dışımda
    sen ben biçiminde
    iyi ki varsın yanımda

kaç sefer delindi gönlü
    içine kapandı durdu
    yarılan yürek olunca
    yeniden bi aşka düşmüştü..
    #170260 (hasnicktir, 14.04.2006 22:52)
  2. her sonun başlangıcı olan ve seven bir kişi ile sevileni kapsayan şarkı.*
    ...
    sen ben biçiminde
    iyi ki varsın yanımda
    ...*
    #387027 (scarface, 30.06.2006 14:30)
  3. sen + ben = biziz
    sen - ben = hiçiz
    sen x ben = birçok şeyiz
    sen / ben = bölünemeyiz
    #872652 (deli bozgun dolu dizgin, 17.11.2006 17:52)

© 2008 - uludağ sözlük

sen ben başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sen ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» komple » fersan » darkwingsoul » gunde 1 sise kolonya bitirmek » safari » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » ali asker » amd opteron 2224 » hacivat in karisi » arabanin arkasina teneke baglamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci