sen baskasinin olmazsin 

kapat
  1. * sevdigini kimseye yar etmek istemeyen kisi sözü. bi nevi dagitirim huleyn. *
    #1848236 (KoPuSh, 01.07.2007 14:33)
  2. (bkz: sen kimseyi sevemezsin)
    #1848239 (dekadans, 01.07.2007 14:34)
  3. (bkz: maço)
    #1848242 (handushka, 01.07.2007 14:35)
  4. (bkz: ya benimsin ya toprağın)
    #1848293 (cikarinbeniburdan, 01.07.2007 14:46)
  5. manyak bi patronun en iyi elemanına sarfedebileceği sözdür ayrıca.

- beni stil saç tasarım merkezinden istediler usta. reddemeyeceğim bi teklifle geldiler.
    + hayır! sen başkasının olabazsın! sen 'berber hasan'ın elemanısın! göndermem!
    #1848320 (nikim yok benim, 01.07.2007 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

sen baskasinin olmazsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen baskasinin olmazsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen baskasinin olmazsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osuruk kokusunu pasifize eden don » gossip girl » formul » nazim hikmet memleket » miehen tyo » abdullah avci » osurunca ileri giden iliski » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » mogulus com » cnn » pes 2009 beta » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » gecee » cogu gitti azi kaldi » nukleer fuzyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » olum vurusu » reel politik » replica » senin tespitin sana benim tespitim bana » ahmet yildiz olmedi » the tudors » en guzel ps2 oyunlari » takim olamamak » july » devamli bel alti baslik acmak » bestas » onurkul » monte cassino savunmasi