sen bana ben sana hasret mi olecegiz 

kapat
  1. nazan oncel'in kunduram sandukam zembilim isimli şarkısının ana fikrini oluşturan sözcük öbeği.
    (nedir yani, 08.05.2008 18:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 13 mayis 2008 celtics cavaliers maci » kraloyun com » baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis » decir » tv 8 » 13 mayis 2008 turkiye fransa u 17 maci » greenplastic » rapidmatik com » forumla sozluk arasindaki ince cizgi » namaz cicekleri » karayemis » seks diyeti » savsat bari » buyuk kent pastanesi » mesaj hani » fatih terim » davulu delen jaguar » altay » surdurulebilir ormancilik » uludag sozluk moderasyonu » elrond un kulagina pitik atip kacmak » kubilay turkyilmaz » yol arkadasim » tup » tasa guvenme » viyana opera balosu » fayrouz » osmanli devleti duraklama devri » kara mizah comic sans ms a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa